MAADOITUKSEN MAHDOLLISISTA MUUTOKSISTA

Tervehdys! On kulunut tovi siitä, kun kirjoitin tänne viimeksi jotakin omaa enkä vain lisännyt kurssien ja reiki-iltojen ajankohtia. Mielessä kävi jo, että on melko pitkä hiljaisuus. Kevät on kutsunut ulos kallioille metsään ja merenrannalle, ja tänään yllättäen tuli mieleeni juuri kalliolla alkuillan auringossa maatessani jotakin, minkä haluan jakaa myös täällä.

Havaitsin nimittäin siinä samalla, että maadoittumistapani muuttuu hieman ajan mittaan itse sitä etukäteen ajattelematta, ja tänään tuli viimeisin muutos. Ajattelin, että mahdollisesti teidänkin on hyvä olla tietoisia siitä, että niinkin voi käydä.

Jos joku on maadoittunut kuvittelemalla jalkapohjistaan tai vaikka myös häntäluun seudulta maan ytimeen asti kasvavat juuret, niiden muoto ja väri saattavat vaihdella ajan mittaan. Tai niistä voi tulla jopa jotakin muuta kuin juuret. Jos näin käy, anna sen tapahtua.

Minä en ole tietoisesti ryhtynyt hakemaan eri värejä, vaan ne ovat tulleet minulle siinä tilanteessa itsestään ja ovat jääneet sittemmin joksikin aikaa käyttöön kussakin muodossaan.

Aloitin maadoittumisharjoitukseni melko kauan sitten kuvittelemalla tummat, symmetriset juuret kummastakin jalkapohjasta maahan. Niiden väri muuttui tänä vuonna ensin siten, että vasemmasta jalkapohjasta lähti hopeinen juuri ja oikeasta kultainen. Niin oli useita kuukausia.

Vähän aikaa sitten nämä juuret alkoivat kiertyä toistensa ympäri niin, että niistä muodostui hopea-kultainen löyhä punos, joka sulautui maan ytimessä kirkkaaseen suureen kristalliin. Tämä kristalli leimahti kerran rannalla istuessani ja maadoittuessani äärimmäisen kirkkaasti loistavaksi ja siitä lähtien se on myös ollut minulle aina kirkkaana palava. Oli kuin siihen olisi kytketty valo päälle.

Oletin ehkä, että tämä ”juurtumismuoto” säilyy taas pidempään tai on jopa pysyvä, mutta ei. Tänään siihen tuli metsäkalliolla pötköttäessäni jopa kaksi päivitystä, mistä todella jo yllätyin. Ensin tämä hopea-kultainen juuripunos muokkautui DNA-kaksoiskierteen muotoon, jonka yksi puolikas oli yhä hopeinen ja toinen kultainen. Väri tuntui kuitenkin väärältä ja annoin sille vapauden muokkautua sellaiseksi kuin se halusi. Siitä tuli kirkaan kristallinen DNA-kaksoiskierre, joka loistaa hennosti kaikissa mahdollisissa väreissä. Yksi tällainen kierre kulkee minusta maan ytimen valaistuun kristalliin ja toinen minusta ylöspäin kauas universumiin, aina Lähteeseen saakka.

Aikaisemmin tapahtunut kristallin syttyminen ja tänään tuo ”juurieni” muuttuminen noin rajusti olivat vaikuttavia kokemuksia.

Vanha kunnon valo-/pranaputken visualisoiminen ylhäältä alas maahan asti toimii toki edelleen kuten ennenkin tuon vaihtoehtona tai lisänä.

SYMBOLEISTA

Samaa värien vaihtumista on tapahtunut tänä vuonna myös reikisymboleilleni silloin, kun visualisoin niitä mielessäni. Näin ne reikipolkuni aikaisemmissa vaiheissa eri väreissä. Ensimmäinen symboli (sho ku rei) oli aina luontevimmin musta ja toinen symboli (sei he ki) oli ruusukvartsimainen eli haaleahko vaaleanpunainen. Kolmannen symbolin väri eli kerrasta toiseen. Mestarisymbolit näin useimmiten kultaisina.

Kolme ensimmäistä symbolia muuttuivat tänä vuonna samalla tavalla kristallisiksi eli ne ovat tavallaan värittömiä ja toisaalta niissä on kaikki värit. Mestarisymbolit vaihtelevat kerrasta toiseen kristallisen ja kultaisen välillä tai ovat jopa niiden yhdistelmiä.

Samalla on tullut käyttööni joitakin lisäsymboleja, jotka eivät liity suoraan Reikiin siinä mielessä, että niitä ei opeteta sen osana. Äärettömyyssymbolit ∞ tulivat jo viime vuonna sekä käsiini että ylempiin chakroihin (kruunu-, otsa-, kurkku- ja sydänchakrat). Viimeisimpänä eli ihan äskettäin on tullut myös ympyrä ○, joka on sekä muinainen että universaali symboli. Se merkitsee nopeasti tekemäni haun mukaan mm. ykseyttä ja yhteyttä, eheyttä/kokonaisuutta, äärettömyyttä (ikään kuin aikaisemmin mainittu äärettömyysmerkki keskeltä auki kiepaistuna, jolloin siitä tulee ympyrä) ja myös jumalatarta, feminiinistä voimaa sekä aurinkoa. Ennen kuin vilkaisin netistä, mitä siitä kerrotaan historiallisesti, se oli minulle merkitykseltään äärettömyyttä, eräänlainen portaali ja aurinko. Nykyisin työskentelen ensisijaisemmin ympyräsymbolin kanssa kuin tuolla kahdeksikkoa muistuttavalla symbolilla, joka puolestaan tuntuu tällä hetkellä hieman rajallisemmalta. Ympyrä ikään kuin avaa sen solmun joka on kahdeksikon keskellä ja samalla siitä tulee portaali, joka mahdollistaa tuntumani mukaan tehokkaammin uutta maailmaa. Muitakin symboleja toki on käytössä, mutta nuo kaksi ovat toisista poikkeavalla tavalla minulle tulleita ja käyttööni aktivoituneita symboleja. Elämän matkan tekeminen ei pääse tylsäksi, kun tuollaisia tupsahtelee tietoisuuteen ihan pyytämättä 

Näin meitä voidaan päivittää. Tässä vain pari suurempaa käytännön toimintani muutosta, joita on tullut omalle kohdalleni.

Oli tarve kirjoittaa nyt erityisesti maadoittumisessa visualisoitavien juurien ”elämisestä”, koska todennäköisesti tällaista tapahtuu enemmän tai vähemmän spontaanisti toisillakin. Tietynlaiset juuret lakkaavat ehkä tuntumasta enää luontevilta ja niitä haluaisi päivittää itselle toimivammiksi, ettei mielenkiinto koko touhuun vähene liikaa. Tai entiset alkavat tuntua jollain lailla vääriltä ja sitten ilmaantuu spontaanisti ja mitään miettimättä sopiva vaihtoehto tilalle. Voi myös ihan tietoisesti kokeilla erilaisia juuria.

Minulla tuo juurtuminen ei lähde nykyversiossaan niinkään jalkapohjista vaan häntäluun seudulta ja maatessa keskeltä kehoa. Vaihtoehtoja on monia ja jokaiselle löytyy sopiva ja omanlaisensa.

Reikihoitola Lumikallion Facebook-profiilissa (Reikihoitola Lumikallio) on aikaisemmin kirjoittamani pidempi teksti maadoittumisesta ja muutamista suojaus- ja puhdistuskeinoista. Teksti on julkinen ja kenen tahansa luettavissa. Tässä alla linkki sinne. Tervetuloa seuraamaan työtäni myös Facebookiin! Kirjoitan sosiaalisen median aikakauden ihmisenä sinne hieman useammin (ja osan ajasta myös lyhyemmin) kuin tänne ja laitan ajoittain myös mielenkiintoisiksi ja hyödyllisiksi kokemiani linkkejä Reikihoitolan Facebook-sivulle. Jos pidät, klikkaa toki siellä myös seuraa- ja tykkää-nappeja sekä olen iloinen myös arvioista Facebookissa, jos olet siellä ja kävit minulla hoidossa tai kurssilla!

TYÖKALUJA ELÄMÄÄN: VALOSUIHKU, MAADOITUS JA OMAN ENERGIAN SUOJAUSTutustuin näihin energiatyökaluihin jo kauan ennen…

Julkaissut Reikihoitola Lumikallio Keskiviikkona 6. maaliskuuta 2019

Juurekasta ja aurinkoista kevättä! 🐜

– Katrina

2019-05-19T22:00:06+03:00 19.05.2019|