Hoidot ja hinnasto 2020-01-22T22:10:43+00:00

REIKIKURSSIT, -HOIDOT JA HINNASTO

HOITOHINNASTO (Reiki, Access Bars)

Hinnat ovat voimassa vuoden 2020 alusta alkaen. Olen myös Helsingissä Elonaskeleen listoilla helmikuun loppuun saakka, minkä jälkeen sekä hoidot että opetus tapahtuvat jälleen vain Espoon Kivenlahdessa kotonani.

Varaa aikasi Espooseen hoitooni sähköpostitse osoitteestani lumikallio@gmail.com. Elonaskeleen hoidot Helsingissä varataan alla olevasta nettiajanvarauslinkistä, jonka voit kopioida ja liittää hakukoneen osoiteriville:

https://slotti.fi/booking/elonaskel/#?resource=23

60 min Reiki-energiahoito  / 65 € Espoossa, 64 € Elonaskeleessa Helsingissä

90 min Reiki-energiahoito / 85 €

60 min Access Bars -hoito / 65 € Espoossa, 64 € Elonaskeleessa Helsingissä

Maksaa voit käteisellä, laskulla ja Mobile Paylla.

SU 26.1.2020  HELSINGISSÄ TAPAHTUMA, JOSSA MAKSAT HOIDOSTA SEN VERRAN KUIN HALUAT! TERVETULOA ENERGIAHOITOPÄIVÄÄN!

26.1.2020 klo 10.00 – 20.00: Energiahoitajien tuki ry järjestää energiahoitopäivän, jolla haluamme antaa kaikille mahdollisuuden päästä rentoutumaan sekä hoitamaan itseään ja toivottamaan uuden vuoden tuulet tervetulleeksi! Hoidot tapahtuvat ajanvarauksella La Lunes -hoitotilassa Hakaniemessä, Siltasaarenkatu 4, 00530 Helsinki (katutaso).

Lisäksi niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulla paikan päälle, tarjoamme kaukohoitoa Joensuun päästä Energiahoitajien tuki ry:n puheenjohtaja Terhi Lohelalta. Kyseessä on yhdistyksen varainkeruupäivä ja varainkeruu tapahtuu maksa mitä haluat -periaatteella. Kaikki tuotot käytetään lyhentämättömänä Energiahoitajien tuki ry:n toimintaan. Yhdistys on perustettu vuoden 2019 lopussa ja toiminta on vasta alkamassa. Tervetuloa mukaan myös Energiahoitajien tuki ry:n Facebook-ryhmään sekä yhdistyksen jäseneksi, jos olet itsekin energiahoitaja, tai kannatusjäseneksi.

Ajanvaraukset: energiahoitajientukiry@gmail.com.

Tarjolla on eri hoitovaihtoehtoja ja hoitajina toimii hallituksemme lämmin kokoonpano, johon itsekin kuulun.

Klo 10.00 – 12.30. VortexHealing / Hoitajana Juha Back

Klo 12.30 – 15.00. Henkiparannus tai reikihoito / Hoitajana Johanna Nonna Mattila

Klo 15.00 – 17.30. Reikihoito / Hoitajana Mika Linna

Klo 17.30 – 20.00. Reikihoito tai Access Bars -hoito / Hoitajana Katrina Lumikallio

Klo 17.30 – 20.00. Kaukohoitoja tarjolla yksilö- sekä ryhmähoitona / Hoitajana Terhi Lohela.

REIKI-KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 200 €

REIKI 2 / 300 €

REIKI 3 / 1000 €

Kertaajana kurssit puoleen hintaan. Ei ole väliä, kenellä reikiopettajalla olet opiskellut tämän tason aikaisemmin. Alennus koskee Reiki 1:en ennestään jo suorittaneita.

Reiki-viritysten kertauksia jo Reiki-kursseja käyneille maksutta. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com, jos haluat kertausvirityksen, jotta voimme sopia siihen sopivan ajankohdan. Teen niitä myös Reiki-illoissa.

Reikikurssit (kevät 2020)

Reiki-opetukseni edustaa Reikin länsimaista haaraa nimeltä Usui/Tibetan Reiki. Reiki 1 -taso on kuitenkin minulla nykyisin tämän länsimaistuneen Reikin ja japanilaisen Reikin fuusiota. Opiskelin nimittäin marraskuussa 2019 Reiki 1:en mielenkiinnosta uudelleen japanilaisen Reikin puolelta Usui Reiki Ryoho ry:n opettajalla (Kari Pauluksen oppilaalla), ja välitän sekä lansimaisen että japanilaisen Reikin ykköstason oppiani omille oppilailleni, koska molemmilla on omat ansionsa. Olen yhdistyksiin kuulumaton ns.  vapaa reikipettaja. Reiki tuli Japanista USA:an 1930-luvulla ja edelleen Suomeen 1980-luvun puolivälissä. Myös suoraan Japanista on haettu myöhemmin oppia, Suomeenkin. Reiki sinänsä on jokaisessa haarassaan samaa. Opetustavat, esim. meditaation painotus, vaihtelevat. Oma opetukseni sisältää japanilaisen Reikin myötä nykyisin myös meditaatiota, mikä ei ole itsestään selvyys länsimaisen Reikin kursseilla.

Järjestän Reiki 1-2 -kursseja vakiosti kerran kuukaudessa viikonloppuisin sekä lisäksi yksilöopetuksena kysynnän mukaan viikolla tai viikonloppuna. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit jatkaa Reiki 2 -kurssille, joka pätevöittää reikihoitajaksi. Reiki 3 -opetus alkaa vuonna 2020 ja se on yksilöopetusta.

Olen reikiopettaja-opintojeni lisäksi Theta Healer, minkä ansiosta ohjaan reikikurssin maadoitusmeditaatioissa aikaisempaa syvemmälle kokemaan myös theta-aivotaajuutta (4-7 Hz), minkä tietoinen hallinta vahvistaa kykyä rauhoittua tekemään reikihoitoa ja se on myös länsimainen vaihtoehto omaan meditaatioharjoitukseesi. Reiki ja Theta Healing sopivat todella hyvin yhteen, ja tämän meditaation verran sitä voi myös yhdistää helposti Reiki-kurssille. Theta Healingin perustaja Vianna Stibal kertoo, että reikihoitajia on tutkittu sen verran, että heidän on havaittu käyvän hoidon aikana syvimmillään alpha-aivotaajuudella (7-14 Hz), mikä on rentoutunut ja kevyt meditatiivinen tila, jossa on mahdollista vaikuttaa jo kipua poistavasti. Se on jo rauhoittuneempi ja meditatiivisempi kuin tavallisessa arkielämässä useimmiten kokemamme beta-aivotaajuus (14-28 Hz), joka puolestaan on ajattelun ja puheen aktiivinen ja valveilla oleva tila. Theta on niitä syvempi rentoutumisen tila, jota koemme luonnostaan unen ensimmäisessä vaiheessa ja myös kevyessä hypnoosissa. Se on kuitenkin vielä valveilla oleva aivan tietoinen tila eli et katoa minnekään.

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, 4 tuntia/päivä
  • Yksilö- tai pienryhmäopetusta

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Reiki-kurssilla opitaan, mitä Reiki on ja millä periaatteella se toimii, sen historiaa, sekä harjoitellaan hoitamista ja meditaatiota. Opit itsehoidon sekä toisen hoitamisen hierontapöydällä normaalisti makuuasennossa ja vaihtoehtoisesti kylkiasennossa, ja lyhyemmän hoidon istuen. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gogai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Olen tehnyt itse Reiki 1:en myös japanilaisen Reikin puolelta Usui Reiki Ryoho ry:n opettajalla, ja välitän sekä lansimaisen että japanilaisen Reikin ykköstason oppiani omille oppilailleni. Kurssilla saat tietysti myös Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämän ajan. Muista luontaishoidoista ja energiahoidoista poiketen kyky välittää Reikiä siirretään eräänlaisena energiansiirtona reikiopettajalta oppilaalle. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

REIKI 1: Peruskurssi, jolla opit energiahoitomuodosta nimeltä Reiki lähihoidon. Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Saat käyttöösi jo yhden Reiki-symbolin. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Ilmoittaudu kursseille sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Tarvitset sisäänpääsyä varten kerrostalon alaoven ovikoodin. Kurssille mahtuu enintään 5 henkilöä kerralla. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa (esim. hedelmiä ja pähkinöitä).  Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Kurssin hinta on 200 € (kertaajat aina puoleen hintaan).

Kevään 2020 Reiki 1 -kurssit (ja voit tietenkin toivoa yksilöopetusta, myös muina aikoina):

la-su 22.-23.2.2020 klo 14-18/19

la-su 21.-22.3.2020 klo 14-18/19

la-su 18.-19.4.2020 klo 14-18/19

la-su 16.-17.5.2020 klo 14-18/19

la-su 13.-14.6.2020 klo 14-18/19

Mikäli opiskelu kiinnostaa ryhmän sijaan yksilöopetuksena, ota minuun yhteyttä osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Reiki 1 -kurssin voit tulla opiskelemaan minulle joko ryhmässä tai yksityisesti kahden kesken. Olen laittanut kalenteriin noita mahdollisia opetusviikonloppuja noin runsaasti siksi, että olen huomannut opetusta toivottavan minulta eniten nimenomaan yksilöopetuksena, ja tämä sopii kyllä minulle hyvin jatkossakin. Joka kuukausi on siten mahdollisuus opiskella kanssani sillä tavalla ainakin jossakin vaiheessa. Viikonloppujen lisäksi erityisesti tiistait ja keskiviikot ovat opetukseen mahdollisia.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️ 

– Katrina

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2- kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 4 tuntia/päivä
  • Yksilö- tai pienryhmäopetusta

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta entisestään ja kohottaa edelleen oppilaan omaa energiatasoa. Se myös vie oppilaan syvemmälle itseensä, mm. kohtaamaan omia pelkojaan ja muita käsittelemättä jääneitä asioita. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2- kurssilla opitaan kaksi Reiki-symbolia lisää, ja paneudutaan myös Reikin symboleihin sisältyviin syvempiin henkisiin opetuksiin. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu kerralla enintään 5 ihmistä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajat aina puoleen hintaan). Voit opiskella Reiki 2 -tason halutessasi kanssani myös yksilöopetuksena, jolloin ajankohta on joustavasti sovittavissa. Reiki 2 -tason suorittaminen pienryhmässä on kuitenkin hieman suositeltavampaa, koska käytännön harjoitusta tulee sillä tavalla enemmän kurssilla. Kurssilla on tarjolla teetä, vettä ja pientä purtavaa.

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

– Katrina

Kevään 2020 Reiki 2 -kurssit (ja voit tietenkin toivoa yksilöopetusta, myös muina ajankohtina):

la-su 29.2.-1.3.2020 klo 14-17

la-su 28.-29.3.2020 klo 14-17

la-su 25.-26.4.2020 klo 14-17

la-su 23.-24.5.2020 klo 14-17

la-su 27.-28.6.2020 klo 14-17

Reiki 3 -taso, 1000 €

Reiki 3 -tasoa on kysytty minulta ja koen olevani riittävän valmis aloittamaan sen opetuksen vuonna 2020. Minulla Reiki 2 -tason opiskelleet ja tietysti muuallakin Reikiä aikaisemmin opiskelleet voivat jo tiedustella sitä ensi vuoden puolella aloittamista ajatellen. Reiki 3 -tason opiskelu tulee kestämään noin puoli vuotta tai oppilaasta riippuen pidempäänkin, jos on tarvetta, ja sen hinta on 1000 €. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Samalla saat tietysti Reiki Master -symbolin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kaksi tiibetiläistä symbolia, opit niiden käyttöä, saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa Reikiä kaikilla asteillaan. Reiki 3 ei ole suinkaan Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös. Tältäkin kurssilta saat kirjallisen kurssimateriaalin, 2 kirjaa sekä todistuksen.

Reiki 3 -tasolta valmistuneella oppilaalla on mahdollisuus, mutta ei velvollisuutta, opettaa jatkossa kaikkia kolmea Reiki-tasoa. Osa oppilaista käy sen vain itsensä takia, mikä ei tietenkään ole mikään ”vain”, vaan sekin on erittäin hyvä valinta. Osa löytää itsestään kurssin edetessä tai sen jälkeen myös mielenkiinnon opettaa Reikiä. Minulle kävi jälkimmäisellä tavalla. Menin Reiki 3 -kurssille tarkoituksenani oppia itse lisää, mutta opetusmielenkiintoa ei siinä vaiheessa ollut. Löysin sen itsestäni kurssin loppupuolella ja opettaminen on myös tuntunut minulle oikealta ja hyvältä valinnalta. On ilo ja kunnia saada voimauttaa ihmisiä Reikin avulla etenemään elämässään heille parhaalla tavalla.

*********************************************************

Reiki-illat

REIKI-ILLAT KUUKAUSITTAIN / 5 € oviraha, jolla saa illan aikana teetä, vettä, kekseja, pähkinöitä tms. pientä purtavaa. Paikkana toimii kotini Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Merivalkama 8 D 49. Jos olet aivan uusi tulija, ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse minulle osoitteeseeni lumikallio @gmail.com, jotta saat kerrostalon alaovella tarvittavan ovikoodin. Jos olet ennestään tuttu reiki-illoissani kävijä ja muistat ovikoodin, saat myös yllättää ja saapua reiki-iltaan etukäteen ilmoittamattakin. Ilmoittautuminen on toki silloinkin sallittua 🙂 Ovikoodi ei toimi illalla klo 20 jälkeen, joten on toivottavaa saapua ennen sitä. Jos illasta on joitakin kysymyksiä etukäteen, vastaan niihin mielelläni.

Reiki-hoitojen vaihtaminen on sekä mukavaa että hyödyllistä. Säännöllisen itsehoidon lisäksi on hyvä saada hoitoa myös toisilta ja Reiki-illat tarjoavat tähän kuukausittain hyvän mahdollisuuden. Suosittelen tätä siksi lämpimästi kursseillani käyneille ja toivotan tervetulleeksi myös muualla Reikiä opiskelleet. Reiki-ilta on myös hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan Reikiä ensimmäisen kerran, jos se kiinnostaa, ja päättää vasta myöhemmin, haluatko opiskella sitä itse niin että voisit hoitaa sillä itseäsi ja läheisiäsi, tai tulisitko joskus pidempään hoitoon tai tarpeen mukaan useampaankin.

Reiki-illat ovat kaikille avoimia. Ne on tarkoitettu hoitojen, kokemusten ja ajatusten vaihtamiseen, uusiin Reiki-ihmisiin ja itse Reikiin tutustumiseen, ja  tietysti myös rentoutumiseen. Kertausvirityksiä saa myös näiden iltojen aikana.

Etukäteen ei kuitenkaan tarvitse osata mitään eli voit tulla myös vain kokemaan, miltä hoito tuntuu ja olisiko se sinun juttusi. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan alla ilmoitetussa aikahaarukassa.

Pidän seuraavat reiki-illat:

ke 19.2.2020 klo 18-21 Espoon Kivenlahdessa

ke 18.3.2020 klo 18-21 Espoon Kivenlahdessa

ke 22.4.2020 klo 18-21 Espoon Kivenlahdessa

ke 20.5.2020 klo 18-21 Espoon Kivenlahdessa

ke 17.6.2020 klo 18-21 Espoon Kivenlahdessa

Heinäkuussa on kesälomatauko.

Kiitos aikaisemmissa reiki-illoissa käyneille uusille tuttavuuksille ja ennestään tutuille ihmisille! Jokainen ilta on ollut ilo järjestää ja kokea yhdessä kanssanne.

– Katrina