Hoidot ja hinnasto 2021-02-04T09:49:00+00:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HINNASTO (Hoidot ja numerologia)

Kontaktihoidot tehdään kotihoitolassani Espoon Kivenlahdessa (os. Merivalkama 1). Kaukohoidon voit ottaa vastaan omassa rauhassasi missä päin maailmaa tahansa itse valitsemanasi ajankohtana. Palasin vuoden harrastelun jälkeen takaisin yrittäjäksi ja olen myös alv-velvollinen, joten tuntihintani hieman nousi sivukulujen takia.

60 min Reiki-energiahoito / 70 € 

60 min Access Bars -hoito / 70 € 

Kaukohoitosarja 8x: Kultaisen Valon reikihoito sinua palvelemattomien ajattelu- ja käyttäytymismalliesi muuttamiseksi  / 80 €

Kaukohoito (yhden kerran tehtävä tavallinen kaukoreikihoito) / 20 €

Laaja numerologinen tulkinta elämänpolustasi (kirjallisesti)/ 33 €

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 200 €

REIKI 2 / 300 €

REIKI 3 / 1000 €

Myös osamaksumahdollisuus. Kurssin voit maksaa kurssin aikana käteisellä tai Mobile Paylla, tai ennen kurssia tilisiirtona tai Mobile Paylla.

Reiki-viritysten kertauksia jo Reiki-kursseja käyneille maksutta. Jos koet paremmaksi korvata aikaani jollakin tavalla virityksessä käydessäsi, olet vapaa tekemään niin.  En sitä kuitenkaan odota. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com, jos haluat kertausvirityksen, jotta voimme sopia siihen sopivan ajankohdan.

Kurssini ovat pienryhmäopetuksia Espoon Kivenlahdessa.

Reikikurssit kevät/kesä 2021

Vuoden 2021 kursseille voi jo ilmoittautua! Reiki-opetukseni edustaa Reikin länsimaisen haaran nimeltä Usui/Tibetan Reiki (by The International Center for Reiki Training / William Lee Rand) ja perinteisen japanilaisen Reikin fuusiota.  Olen opiskellut molempia, aloittaen länsimaisesta ja tutustuen sittemmin japanilaiseen, ja molemmilla on omat ansionsa. Olen yhdistyksiin kuulumaton ns.  vapaa reikipettaja. Jokainen opettaja välittää oppilailleen kyvyn toimia reikienergian kanavina. Sen sijaan Reikin opetustavat ja esim. meditaation painotus vaihtelevat. Oma opetukseni sisältää japanilaisen Reikin myötä myös meditaatiota, mikä ei ole oman ensikäden kokemukseni mukaan itsestään selvyys länsimaisen Reikin kursseilla.

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, 4-5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Mitään tiettyjä ennakkovalmiuksia ei tarvita. Reiki-kurssilla opit, mitä Reiki on, sen historiaa, sekä harjoittelet hoitamista ja meditaatiota. Tämä on ensisijaisesti itsehoitokurssi, jolla opit Reikistä lähihoidon. Opit kuitenkin myös toisen ihmisen reikihoitamisen perusteet. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gogai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Saat tietysti myös Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämäsi ajan. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Villasukat ovat viileän lattian takia viisas valinta myös.

Kurssiajankohdat:

la-su 6.-7.3.2021 klo 12-17. (Tämä kurssi on täynnä.)

la-su 8.-9.5.2021 klo 12-17.

la-su 10.-11.7.2021 klo 12-17.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2- kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, 3-4 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta ja kohottaa edelleen energiatasoasi. Se myös vie sinut syvemmälle itseesi. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu enintään 4 henkilöä. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajana puoleen hintaan).

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

Kurssiajankohdat:

la-su 20.-21.3.2021 klo 12-16.

la-su 22.-23.5.2021 klo 12-16.

la-su 24.-25.7.2021 klo 12-16.

Tervetuloa jatkamaan omaa Reiki-polkuasi pidemmälle ❤️

Reiki 3 -kurssi

Reiki 3 -tason opiskelu tulee kestämään puolesta vuodesta vuoteen. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Tutustut Usui Reiki Master -symboliin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kahteen tiibetiläiseen symboliin ja opit niiden käyttöä. Saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa kaikkia Reiki-tasoja.

Opettaminen ei ole sen jälkeen kuitenkaan velvollisuus, vaan mahdollisuus. Reiki 3 ei ole Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös, jonka jälkeen pystyt jatkamaan matkaasi itsenäisesti. Tältäkin kurssilta saat kirjallista kurssimateriaalia sekä todistuksen.

Minulla ei ole juuri nyt mahdollisuutta ottaa uusia Reiki 3 -oppilaita. Se mahdollisuus avautuu jälleen kesäkuussa 2021, kun edellisiä valmistuu. Jos tämä kurssitaso juuri minulla puhuttelee sinua, ota yhteyttä.

Reiki-illat / 10 € oviraha

Perinteisiä reiki-iltoja ei juuri nyt ole tarjolla. Sen tilalla on arkkienkeleitä käsittelevä sarja iltapäiviä/iltoja, joissa on mahdollisuus tutustua syvemmin arkkienkeleihin ja saada/tehdä myös Reiki-hoitoa. Informoin niistä aina etusivulla, joten seuraathan sitä 🙂

Katrina