Hoidot ja hinnasto 2021-07-11T23:53:38+00:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HINNASTO (Hoidot ja numerologia)

Voit varata hoitoaikasi itse sähköisestä Vello-ajanvarauskalenteristani. Kopioi tästä linkki selaimeesi: vello.fi/reikihoitolalumikallio.
Huom! Kaukohoitosarja täytyy varata edelleen sähköpostitse osoitteestani lumikallio@gmail.com, koska sitä ei saanut järkevästi Velloon. Kurssi-ilmoittautumiset ja Reiki-iltoihin ilmoittautumiset edelleen sähköpostitse. Numerologinen tulkinta tilataan myös sähköpostin kautta.

Kontaktihoidot tehdään kotihoitolassani Espoon Kivenlahdessa. Kaukohoidon voit ottaa vastaan omassa rauhassasi missä päin maailmaa tahansa itse valitsemanasi ajankohtana. Energiahoitojeni (Reiki, Access Bars) hinnoittelu on nykyisin lahjoitusperustainen. Voit siten tulla hoitoon tai tilata kaukohoidon, ja maksat siitä sen verran kuin itse koet oikeaksi. (Numerologisen tulkinnan ja Reiki-kurssien hinnat ovat vakiot.)

60 min Reiki-energiahoito 

60 min Access Bars -energiahoito 

Kaukohoitosarja 8x: Kultaisen Valon Reikihoito sinua palvelemattomien ajattelu- ja käyttäytymismalliesi muuttamiseksi  

Kaukohoito (yhden kerran tehtävä tavallinen kaukoreikihoito) 

Numerologia: laaja numerologinen tulkinta elämänpolustasi (kirjallisesti)/ 33 €, heinäkuussa tarjouksessa ja vain 22 €

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 200 €

REIKI 2 / 300 €

REIKI 3 / 1000 €

Myös osamaksumahdollisuus. Kurssin voit maksaa kurssin aikana käteisellä tai Mobile Paylla, tai ennen kurssia tilisiirtona tai Mobile Paylla.

Reiki-viritysten kertauksia jo Reiki-kursseja käyneille maksutta. Jos koet paremmaksi korvata aikaani jollakin tavalla virityksessä käydessäsi, olet tietysti vapaa tekemään myös niin.  En sitä kuitenkaan odota. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com, jos haluat kertausvirityksen, jotta voimme sopia siihen sopivan ajankohdan.

Kurssini ovat pienryhmäopetuksia Espoon Kivenlahdessa.

Reikikurssit vuonna 2021

Reiki-opetukseni edustaa Reikin länsimaisen haaran nimeltä Usui/Tibetan Reiki (by The International Center for Reiki Training / William Lee Rand) ja perinteisen japanilaisen Reikin fuusiota.  Olen opiskellut molempia, aloittaen länsimaisesta ja tutustuen sittemmin japanilaiseen, ja molemmilla on omat ansionsa. Olen yhdistyksiin kuulumaton ns.  vapaa reikipettaja. Jokainen opettaja välittää oppilailleen kyvyn toimia reikienergian kanavina. Sen sijaan Reikin opetustavat ja esim. meditaation painotus vaihtelevat. Oma opetukseni sisältää japanilaisen Reikin myötä myös meditaatiota, mikä ei ole oman ensikäden kokemukseni mukaan itsestään selvyys länsimaisen Reikin kursseilla.

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Mitään tiettyjä ennakkovalmiuksia ei tarvita. Reiki-kurssilla opit, mitä Reiki on, sen historiaa, sekä harjoittelet hoitamista ja meditaatiota. Tämä on ensisijaisesti itsehoitokurssi, jolla opit Reikistä lähihoidon. Opit kuitenkin myös toisen ihmisen reikihoitamisen perusteet. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gogai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Saat tietysti myös Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämäsi ajan. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Villasukat ovat viileän lattian takia syksystä kevääseen viisas valinta myös.

Kurssiajankohdat:28.-29.8.2021 klo 12-17.
4.-5.12.2021 klo 12-17.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta ja kohottaa edelleen energiatasoasi. Se myös vie sinut syvemmälle itseesi. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu enintään 4 henkilöä. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajana puoleen hintaan).

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

Kurssiajankohdat:
7.-8.8.2021 klo 11-16.
23.-24.10.2021 klo 12-17.

Tervetuloa jatkamaan omaa Reiki-polkuasi pidemmälle ❤️

Reiki 3 -kurssi

Reiki 3 -tason opiskelu kestää tyypillisesti puolesta vuodesta vuoteen. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Tutustut Usui Reiki Master -symboliin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kahteen tiibetiläiseen symboliin ja opit niiden käyttöä. Saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa kaikkia Reiki-tasoja.

Opettaminen ei ole sen jälkeen kuitenkaan velvollisuus, vaan mahdollisuus. Reiki 3 ei ole Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös, jonka jälkeen pystyt jatkamaan matkaasi itsenäisesti. Tältäkin kurssilta saat kirjallista kurssimateriaalia sekä todistuksen.

Jos tämä kurssitaso juuri minulla puhuttelee sinua, ota yhteyttä. Minulla on päätyöltäni mahdollisuus ottaa yksityisoppilaita vastaan heinäkuusta eteenpäin arkipäivisin klo 10-15 välillä, erittäin satunnaisesti myös lauantaisin päivällä tai illalla.

Reiki-illat / 5 € oviraha

Sunnuntaina 8.8.2021 klo 17.00-20.00.

Illan oviraha 5 euroa. Osuvampi nimi on englanninkielinen Reiki share, koska kyseessä on Reikin jakaminen eri tavoin. Ohjelmassa on reikihoitovaihtoja ryhmähoitoina ja vapaata jutustelua. Tapaat samalla muita samanhenkisiä ihmisiä. Voit myös tulla tutustumaan vaikka vasta ensimmäistä kertaa tähän lajiin, eikä haittaa vaikka tämä olisi vasta ensimmäinen hoidon vastaanottamiskokemuksesi. Voit myös tulla tutustumaan hieman ennalta minuun, jos olet miettinyt, että haluaisit ehkä joskus Reikikurssilleni. Ilmoitathan tulostasi etukäteen sähköpostitse osoitteeseeni lumikallio@gmail.com.