Hoidot ja hinnasto 2019-08-20T02:11:38+00:00

REIKIKURSSIT, -HOIDOT JA HINNASTO

HOITOHINNASTO

Hoitojen hinnat ovat samat hoitaessani 1.9. alkaen ma ja to klo 17-22 Elonaskel-hyvinvointikeskuksen tiloissa Helsingissä (Malminkaari 5) ja hoitaessani muina päivinä kotonani Espoossa (Merivalkama 8 D 49). Yhtenäistimme hoitohinnaston, jolloin hinnat laskivat hieman. Teimme näin siksi, että yhä useammat voisivat saada apua myös minun kauttani eikä hinta olisi niin suuri kynnyskysymys. ALV sisältyy jo hintoihin. Reiki-kurssieni hinnat pysyvät ennallaan.

60 min hoito hierontapöydällä  / 62 € (Espoossa mahdollisuus myös 4 x 60 min hoitosarjaan hintaan 220 €)

90 min hoito hierontapöydällä / 82 € (Espoossa mahdollisuus myös 4 x 90 min hoitosarjaan hintaan 300 €)

Espoon kodissani on mahdollisuus halutessasi myös tuolilla tehtävään lyhyempään (15-30 min) hoitoon ja lyhyempien hoitojen sarjaan, joka on pidempiä hoitoja edullisempi. Joskus tällainenkin riittää tai on miellyttävämpää ottaa hoito vastaan istuen kuin makuuasennossa.

Pikahoito 15-30 min tuolilla / 40 € (4 x pikahoito hoitosarjana 120 €)

Kaukohoito / 10 €

Reiki-aktivointien/-viritysten kertauksia jo Reiki-kursseja käyneille maksutta. Ota yhteyttä, jos haluat kertausvirityksen, jotta voimme sopia siihen sopivan ajankohdan. Teen niitä tarvittaessa myös Reiki-illoissa.

REIKI-ILLAT KUUKAUSITTAIN / 2 € oviraha, jolla saa illan aikana teetä, vettä, kekseja, pähkinöitä tms. pientä purtavaa

Hoitoni ovat Reikiä, johon yhdistän tilanteen mukaan enemmän tai vähemmän intensiivisesti Theta Healingiä. Maksutapoina hyväksyn tällä hetkellä laskun ja käteisen.

Helsingin energiahoidot Elonaskel-hyvinvointikeskuksessa (Malminkaari 5, 1. krs) 1.9.2019 alkaen ma ja to klo 17-22. Hoitoaikani sinne varataan Elonaskeleen yhteisajanvarauksen kautta Elonaskeleen sivuilta. Tietoni tulevat näkyviin elokuun kuluessa sen sivuille osoitteeseen http://www.elonaskel.fi/
Espoon hoitoni varataan edelleen suoraan minulta sähköpostitse osoitteesta lumikallio@gmail.com. Kursseille ja Reiki-iltoihin ilmoittautumiset myös suoraan minulle sähköpostitse.

KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 190 €

REIKI 2 / 290 €

REIKI 3 / 1000 €

Kertaajana kurssit puoleen hintaan.

Reikikurssit –  syksyn 2019 kurssit Theta Healingin meditaatioharjoituksella päivitettynä!

Reiki-opetukseni edustaa Reikin länsimaista haaraa. Reiki tuli Japanista USA:an 1930 luvulla Hawayo Takatan tuomana, ja edelleen opettavan yhdysvaltalaisen William Lee Randin ansiosta tunnetaan nykyisin hyvin yleinen Usui/Tibetan Reiki, jota minäkin edustan. Reiki-energia on jokaisessa haarassaan samaa. Opetustavat ja esim. meditaation painotus vaihtelevat.

Järjestän Reiki 1-2 -kursseja vakiosti kerran kuukaudessa viikonloppuisin sekä lisäksi yksilöopetuksena kysynnän mukaan viikolla tai viikonloppuna. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit jatkaa Reiki 2 -kurssille, joka pätevöittää reikihoitajaksi. Reiki 3 -opetus alkaa vuonna 2020. Reikihoitoni ja myös -opetukseni sisältää nykyisin vaikutteita toisesta hoitosuuntauksestani, Theta Healingista, jolloin päästään syvemmälle hoitavaan ja meditatiivisen rauhalliseen tilaan.

Olen reikiopettaja-opintojeni lisäksi nykyisin myös Theta Healer, minkä ansiosta ohjaan reikikurssin maadoitusmeditaatioissa aikaisempaa syvemmälle kokemaan myös theta-aivotaajuutta (4-7 Hz), minkä tietoinen hallinta vahvistaa kykyä rauhoittua tekemään reikihoitoa, hoidon vaikutusta, ja myös kykyä ottaa hoitoa vastaan. Reiki ja Theta Healing sopivat havaintoni mukaan todella hyvin yhteen, ja tämän verran sitä voi myös yhdistää helposti Reiki-kurssille. Theta Healingin perustaja Vianna Stibal kertoo, että reikihoitajia on tutkittu sen verran, että heidän on havaittu käyvän hoidon aikana syvimmillään alpha-aivotaajuudella (7-14 Hz), mikä on rentoutunut ja kevyt meditatiivinen tila, jossa on mahdollista vaikuttaa jo kipua poistavasti. Se on jo rauhoittuneempi ja meditatiivisempi kuin tavallisessa arkielämässä useimmiten kokemamme beta-aivotaajuus (14-28 Hz), joka puolestaan on ajattelun ja puheen aktiivinen ja valveilla oleva tila. Theta on niitä syvempi rentoutumisen tila, jota koemme luonnostaan unen ensimmäisessä vaiheessa ja myös kevyessä hypnoosissa. Se auttaa myös intuitiivisempaan hoitamiseen. Se on kuitenkin vielä valveilla oleva aivan tietoinen tila eli et katoa minnekään, vaan mielesi mentaalisen kaaos vain rauhoittuu sen avulla, ja tämä on käytännöllinen työkalu Reikin oheen.

Reiki 1 -kurssi, 190 €

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 4 tuntia/päivä
  • Yksilö- tai pienryhmäopetusta

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille eikä osallistumiseen vaadita muuta kuin tavalliset, mukavat vaatteet. Reiki-kurssilla opitaan, mitä Reiki on ja millä periaatteella se toimii, sen historiaa, mitä Reikillä voidaan tehdä sekä harjoitellaan itsen ja toisen hoitamista. Kurssilla saa Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämän ajan. Muista luontaishoidoista ja energiahoidoista poiketen kyky välittää Reikiä siirretätän virityksessä eräänlaisena energiansiirtona Reiki Masterilta oppilaalle, jolloin hänestä tulee Reiki-kanava. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

REIKI 1: Peruskurssi, jolla opit energiahoitomuodosta nimeltä Reiki lähihoidon. Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Saat käyttöösi jo yhden Reiki-symbolin. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Ilmoittaudu kursseille sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Tarvitset sisäänpääsyä varten kerrostalon alaoven ovikoodin. Kurssille mahtuu noin 5 henkilöä kerralla. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa (esim. hedelmiä ja pähkinöitä).  Kurssin hinta on 190 € (kertaajat puoleen hintaan).

Syksyn 2019 Reiki 1 -kurssit kerran kuukaudessa:

la-su 21.-22.9.2019 klo 14-18

la-su 19.-20.10.2019 klo 14-18
la-su 23.-24.11.2019 klo 14-18

la-su 14.-15.12.2019 klo 14-18

Mikäli opiskelu kiinnostaa ryhmän sijaan yksilöopetuksena, ota minuun yhteyttä osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Reiki 1 -kurssin voit tulla opiskelemaan minulle joko ryhmässä tai yksityisesti kahden kesken. Kahdelle eri päivälle jaettu Reiki 1 -kurssi 190 € (kertaajana puoleen hintaan 95 €).

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️ 

– Katrina

Reiki 2 -kurssi, 290 €

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2- kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 4 tuntia/päivä
  • Yksilö- tai pienryhmäopetusta

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta entisestään ja kohottaa edelleen oppilaan omaa energiatasoa. Se myös vie oppilaan syvemmälle itseensä, mm. kohtaamaan omia pelkojaan ja muita käsittelemättä jääneitä asioita. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2- kurssilla opitaan kaksi Reiki-symbolia lisää, ja paneudutaan myös Reikin symboleihin sisältyviin syvempiin henkisiin opetuksiin. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu kerralla noin 5 ihmistä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Reiki 2 -kurssin hinta on 290 € (kertaajana puoleen hintaan 145 €). Voit opiskella Reiki 2 -tason halutessasi kanssani myös yksilöopetuksena, jolloin ajankohta on joustavasti sovittavissa. Reiki 2 -tason suorittaminen pienryhmässä on kuitenkin hieman suositeltavampaa, koska käytännön harjoitusta tulee sillä tavalla enemmän kurssilla. Kurssilla on tarjolla teetä, vettä ja pientä purtavaa.

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

– Katrina

Syksyn 2019 Reiki 2 -kurssit kerran kuukaudessa:

la-su 24.-25.8.2019 klo 14-18 (Tällä kurssilla on vielä tilaa.)

la-su 28.-29.9.2019 klo 14-18

la-su 26.-27.10.2019 klo 14-18

la-su 30.11.-1.12.2019 klo 14-18

Reiki 3 -taso (Reiki master), 1000 €

Reiki 3 -tasoa on kysytty minulta ja tulen kyllä opettamaan sitä, mutta en tunne hyväksi aloittaa sitä aivan vielä. Ensi  vuosi on tässä jo mielessäni hyvä, joten minulla Reiki 2 -tason opiskelleet ja tietysti muuallakin Reikiä aikaisemmin opiskelleet voivat kyllä tiedustella sitä ensi vuoden puolella aloittamista ajatellen. Reiki 3 -tason opiskelu tulee kestämään noin puoli vuotta tai oppilaasta riippuen pidempäänkin, jos on tarvetta, ja sen hinta on 1000 €. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Samalla saat tietysti Reiki Master -symbolin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kaksi tiibetiläistä symbolia, opit niiden käyttöä, saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa Reikiä kaikilla asteillaan. Reiki 3 ei ole suinkaan Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös. Tältäkin kurssilta saat kurssimateriaalin sekä todistuksen.

Reiki 3 -tasolta valmistuneella oppilaalla on mahdollisuus, mutta ei velvollisuutta, opettaa jatkossa kaikkia kolmea Reiki-tasoa. Osa oppilaista käy sen vain itsensä takia, mikä ei tietenkään ole mikään ”vain”, vaan sekin on erittäin hyvä valinta. Osa löytää itsestään kurssin edetessä tai sen jälkeen myös mielenkiinnon opettaa Reikiä. Minulle kävi jälkimmäisellä tavalla. Menin Reiki 3 -kurssille tarkoituksenani oppia itse lisää, mutta opetusmielenkiintoa ei siinä vaiheessa ollut. Löysin sen itsestäni kurssin loppupuolella ja opettaminen on myös tuntunut minulle oikealta ja hyvältä valinnalta. On ilo ja kunnia saada voimauttaa ihmisiä Reikin avulla etenemään elämässään heille parhaalla tavalla.

*********************************************************

Reiki-illat vuonna 2019

Reiki-hoitojen vaihtaminen on sekä mukavaa että hyödyllistä. Säännöllisen itsehoidon lisäksi on hyvä saada hoitoa myös toisilta ja Reiki-illat tarjoavat tähän kuukausittain hyvän mahdollisuuden. Suosittelen tätä siksi lämpimästi kursseillani käyneille ja toivotan tervetulleeksi myös muualla Reikiä opiskelleet. Reiki-ilta on myös hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan Reikiä ensimmäisen kerran, jos se kiinnostaa, ja päättää vasta myöhemmin, haluatko opiskella sitä itse niin että voisit hoitaa sillä itseäsi ja läheisiäsi, tai tulisitko joskus pidempään hoitoon tai tarpeen mukaan useampaankin.

Reiki-illat ovat kaikille avoimia. Ne on tarkoitettu hoitojen, kokemusten ja ajatusten vaihtamiseen, uusiin Reiki-ihmisiin ja itse Reikiin tutustumiseen, ja  tietysti myös rentoutumiseen.

Etukäteen ei kuitenkaan tarvitse osata mitään eli voit tulla myös vain kokemaan, miltä hoito tuntuu ja olisiko se sinun juttusi. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan alla ilmoitetussa aikahaarukassa. Oviraha 2 €, mihin sisältyy illan mittaan teetä ja keksejä, pähkinöitä tms. pientä tarjottavaa.

Pidän seuraavat reiki-illat kotonani Espoon Kivenlahdessa:

ke 21.8.2019 klo 18-21 (Vielä mahtuu mukaan.)

ke 25.9.2019 klo 18-21

ke 23.10.2019 klo 18-21

ke 27.11.2019 klo 18-21

ke 18.12.2019 klo 18-21

Kerrostalon ulko-ovella on ovikoodi. Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse lumikallio@gmail.com, jotta saat ovikoodin ja pääset alaovesta sisään. Ovikoodi ei toimi illalla klo 20 jälkeen, joten on toivottavaa saapua ennen sitä. Jos illasta on joitakin kysymyksiä etukäteen, vastaan niihin mielelläni.

Kiitos aikaisemmissa reiki-illoissa käyneille uusille tuttavuuksille ja ennestään tutuille ihmisille! Jokainen ilta on ollut ilo järjestää ja kokea yhdessä kanssanne.

– Katrina