Hoidot ja hinnasto 2022-11-22T18:12:56+02:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HINNAT

MAALAUKSIA (TILAUKSESTA JA VALMIITA MAALAUKSIA)

Teen tilauksesta juuri sinulle kanavoitua maalaustaidetta. Tyylini on useimmiten abstrakti (nonfiguratiivinen) akryylimaalaus. Työtapaani voi luonnehtia intuitiiviseksi ja kanavoiduksi energiamaalaamiseksi. Valon maailma on mukanani maalausprosessissa, ja olen tehnyt tähän mennessä tilauksesta erityisesti enkelikanavoitua maalausta ja sielunenergiakuvia. Olen lisäksi fantasiagenrestä ammentava taiteilija. Varsinkin keiju-/haltiamaailmaa on tullut mukaan maalauksiini alusta saakka eli aika monta vuotta. Se on usein vähintään taustalla, hengessä mukana.
Sinun ei tarvitse olla paikalla silloin kun maalaan, vaan saan yhteyden toivottuun energiaan (olipa se omasi tai esim. itsellesi voimatauluksi toivomasi enkelienergiamaalaus) pyytämällä sen läsnäolevaksi. Maalaan valmiiksi pingotetuille kanvaspohjille, ja taulun taakse tulee kiinnitysruuvit sekä metallilanka.

Pieni pyöreä taulu, halk. 30 cm: 70 €
Keskikokoinen pyöreä taulu, halk. 60 cm: 125 €
Suuri pyöreä taulu, halk. 80 cm: 150 €
Neliskanttiset taulut koosta riippuen (suurimmat jopa 90 x 116 cm)  50-300 €.

Ota yhteyttä sähköpostilla lumikallio@gmail.com, jos tilausmaalaus puhuttelee sinua. Voimme tavata tai jutella puhelimessa sen tiimoilta myös ennen maalaamisen aloittamista, jos toivot niin. Voimme jutella siitä tietenkin myös hoitokerran tai kurssin yhteydessä paikan päällä, jolloin näkisimme muutenkin.

Paikan päällä Espoossa on myös valmiiksi maalattuja vanhempia akryylimaalauksiani (sekä pari öljymaalausta), jotka ovat myytävänä. Niitäkin saa käydä katsomassa, myös ilman ostopaineita 😉

HOITOHINNASTO 2022-23

Enkelihoito, 60 min. / 70 €
Enkelihoito kaukohoitona, kesto kaikkineen noin tunti / 50 €
Energiahoito regressiolla entisiin elämiin, 60 min / 70 €
Reiki kaukohoitona, kesto kaikkineen 45-60 min / 50 €
Tiibetiläinen äänimaljahoito eli äänimaljarentoutus, 60 min. / 70 €
Parihoito: Tiibetiläinen äänimaljahoito eli äänimaljarentoutus 2:lle, 60 min. / 90 €
Tiibetiläinen äänimaljahoito eli äänimaljarentoutus + energiahoitoa, 90 min. / 100 €
Reiki-energiahoito, 60 min. / 70 €
Access Bars-energiahoito, 60 min. / 70 €

Hoitojen ajanvaraus ja palvelujen kuvaukset: vello.fi/katrinalumikallio.

NUMEROLOGIA

NUMEROLOGINEN TULKINTA elämänpolustasi (kirjallisesti) tai vaikka läheisesi elämänpolusta. Tämä sisältää syntymäajasta ja nimestä laskettavia lukuja tulkintoineen sekä niiden perusteella myös joitakin tulkinnan saajalle hyviä värejä. Tämä on varsin laaja raportti. Hinta 90 €. Tilaukset sähköpostitse: lumikallio@gmail.com.

Numerologialla voidaan saada selvyyttä siihen, mitkä ovat henkilön oman sielun lahjat, minkä tyyppistä oppimista ja haasteita hän on valinnut tähän elämäänsä, sekä mitä kuuluu hänen elämäntehtäväänsä.
Olen ensin harrastanut numerologiaa vuosikymmenet ja sittemmin myös opiskellut sitä. Näitä tulkintoja on aina mielenkiintoista tehdä. Tässä on myös kiva lahjaidea läheiselle 🙂

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

REIKI-KURSSIEN HINNASTO

REIKI 1 -PIENRYHMÄKURSSI / 200 €
(Reiki 1 -kurssi yksityisopetuksena / 220 €)

REIKI 2 -PIENRYHMÄKURSSI / 300 €
(Reiki 2 -kurssi yksityisopetuksena / 320 €)

REIKI 3 -YKSITYISOPETUS / 1000 €

Tässä alempana päivämäärien kera mainitut kurssini ovat pienryhmäopetuksia, joille voit varata paikan sähköpostitse osoitteestani lumikallio@gmail.com. Hoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Isosta Omenasta ja Matinkylän metroasemasta.

Olemassa on myös mahdollisuus Reiki 1-2-kurssien yksityisopetukseen. Kurssiin on hyvä varata kahtena päivänä 5 tuntia päivässä  / kurssi. Kellonajat sopimuksen mukaan. Yksityisopetuksen tiedustelut ja varaukset: lumikallio@gmail.com.

Reikin pienryhmäkurssit vuosina 2022-2023

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Mitään tiettyjä ennakkovalmiuksia ei tarvita. Reiki-kurssilla opit, mitä Reiki on sekä henkisen kasvun tienä että energiahoitona, sen historiaa, sekä harjoittelet hoitamista ja meditaatiota. Tämä on ensisijaisesti itsehoitokurssi, jolla opit Reikistä lähihoidon. Opit kuitenkin myös toisen ihmisen energiahoitamisen perusteita. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gokai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Villasukat ovat viileän lattian takia syksystä kevääseen viisas valinta myös. Reiki 1 -kurssin hinta on 200 € (kertaajana puoleen hintaan). Muihin ajankohtiin tilattuna yksityisopetuksena 220 €.

Kurssiajankohdat:
4.-5.2.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.
15.-16.2.2023 (arkiviikolla ke-to) klo 16-21.
10.-11.6.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.
14.-15.10.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta ja kohottaa edelleen energiatasoasi. Se myös vie sinut syvemmälle itseesi. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu enintään 5 henkilöä. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajana puoleen hintaan). Muihin ajankohtiin tilattuna yksityisopetuksena 320 €.

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

Kurssiajankohdat:
3.-4.12.2022 (viikonloppuna la-su) klo 12-17.
14.-15.12.2022 (arkiviikolla ke-to) klo 16-21.
1.-2.4.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.
11.-12.4.2023 (arkiviikolla ti-ke) klo 16-21.
12.-13.8.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.
9.-10.12.2023 (viikonloppuna la-su) klo 14-19.

Tervetuloa jatkamaan omaa Reiki-polkuasi pidemmälle ❤️

Reiki 3 -kurssi

Reiki 3 -tason opiskelu kestää tyypillisesti puolesta vuodesta vuoteen. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Tutustut Usui Reiki Master -symboliin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kahteen tiibetiläiseen symboliin ja opit niiden käyttöä. Saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa kaikkia Reiki-tasoja.

Opettaminen ei ole sen jälkeen kuitenkaan velvollisuus, vaan mahdollisuus. Reiki 3 ei ole Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös, jonka jälkeen pystyt jatkamaan matkaasi itsenäisesti. Tältäkin kurssilta saat kirjallista kurssimateriaalia sekä todistuksen.

Jos tämä kurssitaso juuri minulla puhuttelee sinua, ota yhteyttä.

Reiki-ilta / 10 € oviraha

Perjantaina 20.1.2023 kello 17.00-20.00. Mahdollisuus kokea reikin ryhmähoitoja (jokainen saa vuorollaan lyhyen ryhmähoidon) ja yhteisöllisyyttä. Voit myös tulla halutessasi vaikka vain tutustumaan reikiin ensimmäistä kertaa. Reiki-iltaan mahtuu enintään 7 henkilöä. Talo tarjoaa teetä ja pikkupurtavaa. Talon väkeen kuuluu myös 2 seurallista kissaa.