Hoidot ja hinnasto 2020-11-22T20:43:35+00:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HOITOHINNASTO 

Kontaktihoidot tehdään kotihoitolassani Espoon Kivenlahdessa (os. Merivalkama 1)

60 min Reiki-energiahoito / 60 € 

20 min Reiki-energiahoito / 20 € 

60 min Access Bars -hoito / 60 € 

Kaukohoitosarja 8x: Kultaisen Valon reikihoito sinua palvelemattomien ajattelu- ja käyttäytymismalliesi muuttamiseksi  / 60 €

Kaukohoito (yhden kerran tehtävä tavallinen kaukoreikihoito) / 20 €

Reiki-illat / 5 € ovimaksu 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 200 €

REIKI 2 / 300 €

REIKI 3 / 1000 €

Kurssini ovat pienryhmäopetuksia Espoon Kivenlahdessa.

Kertaajana kurssit puoleen hintaan. Osoitathan kuitenkin todistuksella, että olet todella käynyt Reiki-kurssin aikaisemmin toisella opettajalla. Kurssin voit maksaa kurssin aikana käteisellä tai Mobile Paylla, tai ennen kurssia tilisiirtona tai Mobile Paylla.

Reiki-viritysten kertauksia jo Reiki-kursseja käyneille maksutta. Jos koet paremmaksi korvata aikaani jollakin tavalla virityksessä käydessäsi, olet vapaa tekemään niin.  En sitä kuitenkaan odota. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com, jos haluat kertausvirityksen, jotta voimme sopia siihen sopivan ajankohdan.

Reikikurssit (syyslukukausi 2020- kevät/kesä 2021)

Reiki-opetukseni edustaa Reikin länsimaisen haaran nimeltä Usui/Tibetan Reiki (by The International Center for Reiki Training / William Lee Rand) ja perinteisen japanilaisen Reikin fuusiota.  Olen opiskellut molempia, aloittaen länsimaisesta ja tutustuen sittemmin japanilaiseen, ja molemmilla on omat ansionsa. Olen yhdistyksiin kuulumaton ns.  vapaa reikipettaja. Jokainen opettaja välittää oppilailleen kyvyn toimia reikienergian kanavina. Sen sijaan Reikin opetustavat ja esim. meditaation painotus vaihtelevat. Oma opetukseni sisältää japanilaisen Reikin myötä myös meditaatiota, mikä ei ole oman ensikäden kokemukseni mukaan itsestään selvyys länsimaisen Reikin kursseilla.

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, 4-5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Mitään tiettyjä ennakkovalmiuksia ei tarvita. Reiki-kurssilla opit, mitä Reiki on, sen historiaa, sekä harjoittelet hoitamista ja meditaatiota. Tämä on ensisijaisesti itsehoitokurssi, jolla opit Reikistä lähihoidon. Opit kuitenkin myös toisen ihmisen reikihoitamisen perusteet. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gogai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Saat tietysti myös Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämäsi ajan. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Villasukat ovat viileän lattian takia viisas valinta myös.

Kurssiajankohdat:

la-su 6.-7.3.2021 klo 12-16/17.

la-su 8.-9.5.2021 klo 12-16/17.

la-su 10.-11.7.2021 klo 12-16/17.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2- kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, 3-4 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta ja kohottaa edelleen energiatasoasi. Se myös vie sinut syvemmälle itseesi. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu enintään 4 henkilöä. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajana puoleen hintaan).

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

Kurssiajankohdat:

la-su 12.-13.12.2020 klo 14-18. Kurssi on jo täynnä!

la-su 19.-20.12.2020 klo 12-16.

la-su 20.-21.3.2021 klo 12-16.

la-su 22.-23.5.2021 klo 12-16.

la-su 24.-25.7.2021 klo 12-16.

Tervetuloa jatkamaan omaa Reiki-polkuasi pidemmälle ❤️

Reiki 3 -kurssi

Reiki 3 -opetus alkaa vuonna 2020. Reiki 3 -tason opiskelu tulee kestämään puolesta vuodesta vuoteen tai oppilaasta riippuen pidempäänkin, jos on tarvetta, ja sen hinta on 1000 €. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Tutustut Usui Reiki Master -symboliin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kahteen tiibetiläiseen symboliin ja opit niiden käyttöä. Saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa kaikkia Reiki-tasoja. Opettaminen ei ole sen jälkeen kuitenkaan velvollisuus, vaan mahdollisuus. Reiki 3 ei ole Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös, jonka jälkeen pystyt jatkamaan matkaasi itsenäisesti. Tältäkin kurssilta saat kirjallista kurssimateriaalia sekä todistuksen.

Reiki 3 -tasolta valmistuneella oppilaalla on mahdollisuus, mutta ei velvollisuutta, opettaa jatkossa kaikkia kolmea Reiki-tasoa. Osa oppilaista käy sen vain itsensä takia, mikä ei tietenkään ole mikään ”vain”, vaan sekin on erittäin hyvä valinta. Osa löytää itsestään kurssin edetessä tai sen jälkeen myös mielenkiinnon opettaa Reikiä. Minulle kävi jälkimmäisellä tavalla. Menin Reiki 3 -kurssille tarkoituksenani oppia itse lisää, mutta opetusmielenkiintoa ei siinä vaiheessa ollut. Löysin sen itsestäni kurssin loppupuolella ja opettaminen on myös tuntunut minulle oikealta ja hyvältä valinnalta. On ilo ja kunnia saada voimauttaa ihmisiä Reikin avulla etenemään elämässään heille parhaalla tavalla.

Reiki-illat / 5 € oviraha

Reiki-iltoja on joulukuuhun 2020 asti. Paikka on kotihoitolani Espoon Kivenlahdessa (Merivalkama 1). Illat ovat kaikille avoimia. Ovimaksu 5 €.

Reiki-illat on tarkoitettu hoitojen, kokemusten ja ajatusten vaihtamiseen, uusiin Reiki-ihmisiin tutustumiseen ja jo tuttujen tapaamiseen, ja tarvittaessa myös vain Reikiin tutustumiseen, jos olet näissä kuvioissa aivan uusi. Tietysti myös rentoutumiseen. Voit siis tulla myös vain kokemaan, miltä hoito tuntuu ja olisiko se sinun juttusi.  Hoidot ovat ryhmähoitoja. Teen reiki-illoissa pyynnöstä myös kertausvirityksiä, jos sinulla on jo Reiki 1-, 2- tai 3-taso olemassa ja haluat saada kertausvihkimyksen. Ne ovat maksuttomia.

Toivon että saavut noin klo 18, jotta voimme keskittyä sen jälkeen rauhassa hoitamiseen yms., eikä kenenkään tarvitse käydä avaamassa ovea kesken hoidon. Voit poistua oman aikataulusi mukaan.

5 € ovimaksuun sisältyy illan aikana teetä, vettä ja jotakin pientä purtavaa. Voit toki ottaa myös omia eväitä ja käyttää tarvittaessa keittiötäni. Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen lumikallio @gmail.com, jotta saat ovikoodin ja jotta kävijämäärä pysyy hallinnassa.

Reiki-hoitojen vaihtaminen on sekä mukavaa että hyödyllistä, ja samalla tapaat samanhenkisiä ihmisiä. Säännöllisen itsehoidon lisäksi on hyvä saada hoitoa myös toisilta ja Reiki-illat tarjoavat tähän kuukausittain hyvän mahdollisuuden. Suosittelen tätä lämpimästi kursseillani käyneille ja toivotan tervetulleeksi myös muualla Reikiä opiskelleet.

Reiki-iltojen ajankohdat:

pe 27.11.2020 klo 18-21

pe 18.12.2020 klo 18-21

Tervetuloa tapaamaan toisia Reiki-ihmisiä, saamaan hoitoa, ja vaikka tutustumaan tähän hoitomuotoon tai tulevaan reikiopettajaasi ensimmäistä kertaa ❤

Katrina