Hoidot ja hinnasto 2019-01-31T14:56:45+00:00

REIKIKURSSIT, -HOIDOT JA HINNASTO

REIKI-OPETUS, -HOIDOT JA -ILLAT

REIKI -opetus ja -kertaus sekä laajempi valmennus elämänpolulle

REIKI 1: Haluaisitko oppia hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi Reiki-menetelmällä? Reiki 1 on peruskurssi, jolla opit energiahoitomuodosta nimeltä Reiki lähihoidon. Pystyt sen jälkeen hoitamaan sillä itseäsi, läheisiäsi ja vaikkapa lemmikkiäsi.  Tällä hetkellä ei ole lukkoon lyötyjä kurssipäiviä. Mikäli opiskelu kiinnostaa, ota minuun yhteyttä osoitteeseen reikihoitola@lumikallio.fi. Reiki 1 -kurssin voit tulla opiskelemaan minulle joko ryhmässä tai yksityisesti kahden kesken. Kahdelle eri illalle jaettu Reiki 1 -kurssi 190 €

LAAJA VALMENNUS ELÄMÄNPOLULLESI: Onko Reiki-opinnoistasi (Reiki 1 tai Reiki 2) kulunut jo aikaa ja kaipaisit niiden kertaamista yksilöllisesti juuri niissä kohdissa, joissa tarvitset? Kaipaatko myös yksilöllistä ohjausta omalla polulla etenemiseksi? Toivotko voivasi siirtyä yhä enemmän tämän uuden ajan korkeampiin energioihin? Kuljen toivoessasi kanssasi kohti uutta maailmaa ja uudempaa sinua. Saan tästä aina itsellenikin iloa.

Kanssamme valmennustapaamisessa ovat mukana myös puhtaimman Valon enkelit, jotka tuovat mukaan omaa rakkaudellista energiaansa. Saat tapaamisestamme juuri sen, mitä eniten tarvitset. Räätälöidään tapaaminen yhdessä sellaiseksi, että siitä on sinulle juuri oikeisiin asioihin apua. Tähän on kokemukseni mukaan hyvä varata yhden tapaamisen muodossa 3 tuntia (200 €), ja siinä ajassa on mahdollista ehtiä paljonkin, myös lyhyen tai tarpeen mukaan pidemmänkin hoidon verran. Tämä on tarvittaessa varsin intensiivipaketti, mutta taustatiimini varmistaa, että se on aina juuri tähän hetkeesi sopiva. Jos sydämesi sanoo tälle kyllä, ota minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen reikihoitola@lumikallio.fi ajan sopimiseksi.

Iloa ja rakkautta tähän hetkeesi – olkoon se paras mahdollinen! ❤️

– Katrina Lumikallio (Reiki Master)

*********************************************************

REIKIHOIDOT

Kokohoito hierontapöydällä, kesto noin tunti / 80 €

Pikahoito, kesto noin puoli tuntia / 40 €

Hoitosarja, 4 kertaa / 300 €

Kaukohoito 20 €

                                                                                                                        *********************************************************

REIKI-ILLAT VUONNA 2019

Tule mukaan reiki-iltaan ja aloita tähän energiahoitomuotoon ja itsetuntemusmenetelmään tutustuminen helposti siitä! Tilaisuus on kaikille avoin ja se on  tarkoitettu kysymyksiin, kokemusten vaihtoon, hoitojen tekemiseen ja rentoutumiseen. Jokainen saa halutessaan lyhyen reikihoidon, joka voidaan toteuttaa riittävällä osallistujamäärällä myös ryhmähoitona, jossa kukin ottaa vuorollaan hoitoa hoitopöydällä maaten ja muut hoitavat häntä. Kukin pääsee kokemaan silloin molemmat roolit. Pienemmällä osallistujamäärällä voidaan hoitaa yksitellen. Etukäteen ei kuitenkaan tarvitse osata mitään eli voit tulla myös vain kokemaan, miltä hoito tuntuu. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan alla ilmoitetussa aikahaarukassa.

Pidän seuraavan reiki-illan kotonani Espoon Kivenlahdessa

ke 27.2.2019 klo 18-21

Kerrostalon ulko-ovella on ovikoodi. Tarjoilu toimii nyyttikestiperiaatteella. Tuo jotakin sellaista, mitä voisit kuvitella syöväsi itse ja mistä uskoisit muidenkin pitävän noiden kolmen tunnin aikana. Tarjolla on talon puolesta ainakin teetä ja vettä.

Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse reikihoitola@lumikallio.fi, jotta saat ovikoodin ja pääset alaovesta sisään. Ovikoodi ei toimi illalla klo 20 jälkeen, joten on toivottavaa saapua ennen sitä. Jos illasta on joitakin kysymyksiä etukäteen, vastaan niihin mielelläni.

Lämpimästi tervetuloa!

– Katrina