Hoidot ja hinnasto 2024-04-28T23:41:59+03:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HINNAT

MAALAUKSIA (TILAUKSESTA JA VALMIITA MAALAUKSIA): kysy hintaa, jos haluat ostaa jonkin maalaukseni (valmiilla maalauksilla on eri hintoja) tai tilaat juuri sinulle maalatun teoksen. Tilaustöiden hinnat vaihtelevat teoksen koon mukaan.

Ota yhteyttä sähköpostilla lumikallio@gmail.com, jos tilausmaalaus puhuttelee sinua tai haluat käydä katsomassa valmiita tauluja. Voidaan sopia sitten tarkemmin ajankohdasta ym.

HOITOHINNASTO 2024

Access Bars -hoito, 75 min. / 75 €
Reiki, 75 min. / 75 €
Kaukoenergiahoito (Reiki) / 20 €
Tiibetiläinen äänimaljahoito eli äänimaljarentoutus, 75 min. / 75 €

Hoitojen ajanvaraus ja palvelujen kuvaukset: vello.fi/katrinalumikallio.

NUMEROLOGIA

NUMEROLOGINEN TULKINTA elämänpolustasi (kirjallisesti) tai vaikka läheisesi elämänpolusta. Tämä sisältää syntymäajasta ja nimestä laskettavia lukuja tulkintoineen sekä niiden perusteella myös joitakin tulkinnan saajalle hyviä värejä. Tämä on hyvin laaja raportti. Hinta 90 €. Tilaukset sähköpostitse: lumikallio@gmail.com.

Numerologialla voidaan saada selvyyttä siihen, mitkä ovat henkilön oman sielun lahjat, minkä tyyppistä oppimista ja haasteita hän on valinnut tähän elämäänsä, sekä mitä kuuluu hänen elämäntehtäväänsä.
Olen ensin harrastanut numerologiaa vuosikymmenet ja sittemmin myös opiskellut sitä. Näitä tulkintoja on aina mielenkiintoista tehdä. Tässä on myös kiva lahjaidea läheiselle 🙂

REIKI-KURSSIEN HINNASTO 2024

REIKI 1 -KURSSI YKSITYISOPETUKSENA / 200 €

REIKI 2 -KURSSI YKSITYISOPETUKSENA / 300 €

REIKI 3 -KURSSI / 1000 €

Hoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Isosta Omenasta ja Matinkylän metroasemasta. Pidän nykyään yksityiskursseja eikä pienryhmäaikoja ole kalenterissani tarjolla, mutta voit tietenkin halutessasi varata yksityiskurssin vaikka itsellesi ja ystävälle tai useammallekin samalle kerralle.

Tiedustelut ja varaukset: lumikallio@gmail.com.

Reiki-ilta pe 23.8.2024 kello 18.00-21.00 / 10 € oviraha