Hoidot ja hinnasto 2021-10-09T17:50:30+00:00

KURSSIT, HOIDOT JA HINNASTO

HINNAT

Energiahoidot:
Hoitojeni hinnoittelu on lahjoitusperustainen. Vellossa näkyy entinen kiinteä tuntihintani 70 € ja kaukohoitohintani 20 €. Voit noudattaa niitä tai olla noudattamatta. Arvostan omaa työtäni ja työaikaani, mutta minkä suuruisella summalla korvaat aikaani, se on resurssiesi mukaan valittavissasi.

Numerologia:
Laaja numerologinen tulkinta elämänpolustasi (kirjallisesti)/ kiinteä hinta 33 €

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

KURSSIHINNASTO

REIKI 1 / 200 €

REIKI 2 / 300 €

REIKI 3 / 1000 €

Kurssin voit maksaa kurssin aikana käteisellä tai Mobile Paylla, tai ennen kurssia tilisiirtona tai Mobile Paylla. Myös osamaksumahdollisuus.

Tässä alempana päivämäärien kera mainitut kurssini ovat pienryhmäopetuksia. Hoitola muuttaa lokakuussa 2021 ja toimii kuukauden loppupuolelta alkaen Espoon Matinkylässä kävelymatkan päässä Isosta Omenasta ja Matinkylän metroasemasta.

Arkiviikkoisin tiistaista torstaihin on toisinaan mahdollisuus Reiki 1-2-kurssien yksityisopetukseen. Kurssiin on hyvä varata kahtena päivänä noin 4 tuntia päivässä  / kurssi. Kellonajat sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja varaukset: lumikallio@gmail.com.

Reikikurssit vuonna 2021

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille ja Reiki 1 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille. Mitään tiettyjä ennakkovalmiuksia ei tarvita. Reiki-kurssilla opit, mitä Reiki on, sen historiaa, sekä harjoittelet hoitamista ja meditaatiota. Tämä on ensisijaisesti itsehoitokurssi, jolla opit Reikistä lähihoidon. Opit kuitenkin myös toisen ihmisen reikihoitamisen perusteet. Opit myös Reikiin japanilaisen perinteen puolelta kuuluvaa meditaatiota (hengitysmeditaatio ja gogai) sekä joitakin kigo-harjoituksia. Saat tietysti myös Reiki-virityksen, joka säilyy koko elämäsi ajan. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi ja monenlaista muutakin, mistä kerrotaan kurssilla lisää.

Oma energiatasosi kohoaa Reiki 1 -tason myötä. Reiki 1 -tasolla hoidetaan enemmän fyysistä kehoa ja sen puhdistuminen pääsee alkamaan, kun taas tunteiden ja mielen hoito tulee esille enemmän vasta Reiki 2 -tasolla. Kurssilta saat omaksi myös kurssimateriaalin ja tietysti todistuksen.

Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Villasukat ovat viileän lattian takia syksystä kevääseen viisas valinta myös.

Kurssiajankohdat:
30.-31.10.2021 klo 12-17.
4.-5.12.2021 klo 12-17.

Tervetuloa aloittamaan omaa Reiki-polkuasi ❤️

Reiki 2 -kurssi

  • Sopii Reiki 1 -kurssin käyneille ja Reiki 2 -kurssin kertaajille
  • Kesto 2 päivää, noin 5 tuntia/päivä
  • Pienryhmäopetusta 2-5 henkilölle

Reiki 2 -kurssi sopii Reiki 1- tason jo suorittaneille. Tämä taso vahvistaa energian virtausta ja kohottaa edelleen energiatasoasi. Se myös vie sinut syvemmälle itseesi. Sisältö painottuukin mielen ja tunteiden hoitoon. Reiki 2 -kurssin sisältöön kuuluu myös kaukohoidon oppiminen, minkä jälkeen hoitaminen ei ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.  Saat tietysti myös Reiki 2 -tason virityksen, kurssimateriaalin ja todistuksen.

Kurssille mahtuu enintään 4 henkilöä. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Voit tietysti ottaa myös omat eväät. Pukeudu kurssille mukaviin arkivaatteisiin. Reiki 2 -kurssin hinta on 300 € (kertaajana puoleen hintaan).

Tervetuloa etenemään syvemmälle omalla Reiki-polullasi ❤️ 

Kurssiajankohdat:
23.-24.10.2021 klo 12-17.
11.-12.12.2021 klo 12-17.

Tervetuloa jatkamaan omaa Reiki-polkuasi pidemmälle ❤️

Reiki 3 -kurssi

Reiki 3 -tason opiskelu kestää tyypillisesti puolesta vuodesta vuoteen. Se on yksilöopiskelua, joka on luonteeltaan osittain mentorointia vastaavaa, ja siinä mennään oppilaan yksilöllisen polun mukaan syvemmälle koko olemassaolomme mysteereihin sekä syvennetään samalla Reiki-osaamista. Tutustut Usui Reiki Master -symboliin sekä tässä suuntauksessa lisäksi kahteen tiibetiläiseen symboliin ja opit niiden käyttöä. Saat Reiki 3 -virityksen, opit tekemään Reiki-virityksiä toisille ja saat valmiudet opettaa jatkossa kaikkia Reiki-tasoja.

Opettaminen ei ole sen jälkeen kuitenkaan velvollisuus, vaan mahdollisuus. Reiki 3 ei ole Reiki-polkusi päätös, vaan se johdattaa sinut pidemmälle omalla polullasi ja polku jatkuu koko elämän ajan. Se on vain muodollisen Reiki-opetuksen päätös, jonka jälkeen pystyt jatkamaan matkaasi itsenäisesti. Tältäkin kurssilta saat kirjallista kurssimateriaalia sekä todistuksen.

Jos tämä kurssitaso juuri minulla puhuttelee sinua, ota yhteyttä. Minulla on päätyöltäni mahdollisuus ottaa yksityisoppilaita vastaan heinäkuusta eteenpäin arkipäivisin klo 10-15 välillä, erittäin satunnaisesti myös lauantaisin päivällä tai illalla.

Reiki-ilta / 10 € oviraha

Sunnuntaina 10.10.2021 klo 17.00-20.00. HUOM! Peruttu muuton tieltä! Illat jatkunevat jossakin vaiheessa myöhemmin muuton jälkeen.

Reiki-illat ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joissa voit vaikka kerrata hoitotaitojasi, ja kysellä sekä jakaa kokemuksia, jos jokin Reikissä askarruttaa.

Osuvampi nimi olisi englanninkielinen ”Reiki share”, koska kyseessä on Reikin jakaminen eri tavoin. Ohjelmassa on Reikihoitovaihtoja ryhmähoitoina ja vapaata jutustelua. Tapaat samalla muita samanhenkisiä ihmisiä. Voit myös tulla tutustumaan vaikka vasta ensimmäistä kertaa tähän lajiin, eikä haittaa vaikka tämä olisi vasta ensimmäinen hoidon vastaanottamiskokemuksesi. Voit myös tulla tutustumaan hieman ennalta minuun, jos olet miettinyt, että haluaisit ehkä joskus Reikikurssilleni.

Ilmoitathan Reiki-iltaan tulostasi etukäteen sähköpostitse osoitteeseeni lumikallio@gmail.com.