Hoidot ja hinnasto 2019-04-24T23:00:24+00:00

REIKIKURSSIT, -HOIDOT JA HINNASTO

Reikikurssit

Järjestän reikikursseja kysynnän mukaan. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit jatkaa Reiki 2 -kurssille, joka pätevöittää reikihoitajaksi.

Reiki 1 -kurssi

  • Sopii aloittelijoille
  • Kesto 2 päivää, noin 4 tuntia/päivä
  • Yksilö- tai pienryhmäopetusta

Reiki 1 -kurssi sopii kaikille täysi-ikäisille eikä osallistumiseen vaadita muuta kuin tavalliset, mukavat vaatteet. Reikikurssilla opitaan, mitä reiki on, sen historiaa, mitä reikillä voidaan tehdä sekä itsen ja läheisten hoitoa. Kurssilla saa reikivirityksen, joka säilyy koko elämän ajan. Muista luontaishoidoista poiketen reikiviritys siirretään Reiki Masterilta oppilaalle, jolloin hänestä tulee reikikanava. Reiki 1 -kurssin jälkeen voit alkaa hoitaa omaa henkistä ja fyysistä puoltasi sekä läheisiäsi, myös eläimiä.

REIKI-OPETUS, -HOIDOT JA -ILLAT

REIKI 1: Haluaisitko oppia hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi Reiki-menetelmällä? Reiki 1 on peruskurssi, jolla opit energiahoitomuodosta nimeltä Reiki lähihoidon. Pystyt sen jälkeen hoitamaan sillä itseäsi, läheisiäsi ja vaikkapa lemmikkiäsi.

Seuraavat kaksipäiväiset Reiki 1 -kurssit pidetään kotonani Espoon Kivenlahdessa toukokuussa ja kesäkuussa la-su 18.-19.5.2019 klo 15-19 ja la-su 29.-30.6.2019 klo 14-18. Ilmoittaudu ajoissa, jotta mahdut varmasti ja saat sisäänpääsyä varten kerrostalon alaoven ovikoodin. Kurssille mahtuu noin 5 henkilöä kerralla. Tarjolla on kurssin aikana teetä, vettä ja pientä purtavaa.  Kurssin hinta on 190 € (kertaajat puoleen hintaan).

Mikäli opiskelu kiinnostaa yksilöopetuksena, ota minuun yhteyttä osoitteeseen lumikallio@gmail.com. Reiki 1 -kurssin voit tulla opiskelemaan minulle joko ryhmässä tai yksityisesti kahden kesken. Kahdelle eri päivälle jaettu Reiki 1 -kurssi 190 € (kertaajana puoleen hintaan).

LAAJA VALMENNUS ELÄMÄNPOLULLESI: Onko Reiki-opinnoistasi (Reiki 1 tai Reiki 2) kulunut jo aikaa ja kaipaisit niiden kertaamista yksilöllisesti juuri niissä kohdissa, joissa tarvitset? Kaipaatko myös yksilöllistä ohjausta omalla polulla etenemiseksi? Toivotko voivasi siirtyä yhä enemmän tämän uuden ajan korkeampiin energioihin? Kuljen toivoessasi kanssasi kohti uutta maailmaa ja uudempaa sinua. Saan tästä aina itsellenikin iloa.

Kanssamme valmennustapaamisessa ovat mukana myös puhtaimman Valon enkelit, jotka tuovat mukaan omaa rakkaudellista energiaansa. Saat tapaamisestamme juuri sen, mitä eniten tarvitset. Räätälöidään tapaaminen yhdessä sellaiseksi, että siitä on sinulle juuri oikeisiin asioihin apua. Tähän on kokemukseni mukaan hyvä varata yhden tapaamisen muodossa 3 tuntia (200 €), ja siinä ajassa on mahdollista ehtiä paljonkin, myös lyhyen tai tarpeen mukaan pidemmänkin hoidon verran. Tämä on tarvittaessa varsin intensiivipaketti, mutta taustatiimini varmistaa, että se on aina juuri tähän hetkeesi sopiva. Jos sydämesi sanoo tälle kyllä, ota minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lumikallio@gmail.com ajan sopimiseksi.

Iloa ja rakkautta tähän hetkeesi – olkoon se paras mahdollinen! ❤️

– Katrina Lumikallio (Reiki Master)

*********************************************************

REIKIHOIDOT

Kokohoito hierontapöydällä, kesto noin tunti / 80 €

Pikahoito, kesto noin puoli tuntia / 40 €

Hoitosarja, 4 kertaa / 300 €

Kaukohoito 20 €

                                                                                                                        *********************************************************

REIKI-ILLAT VUONNA 2019

Tule mukaan reiki-iltaan ja aloita tähän energiahoitomuotoon ja itsetuntemusmenetelmään tutustuminen helposti siitä! Tilaisuus on kaikille avoin ja se on  tarkoitettu kysymyksiin, kokemusten vaihtoon, hoitojen tekemiseen ja rentoutumiseen. Jokainen saa halutessaan lyhyen reikihoidon, joka voidaan toteuttaa riittävällä osallistujamäärällä myös ryhmähoitona, jossa kukin ottaa vuorollaan hoitoa hoitopöydällä maaten ja muut hoitavat häntä. Kukin pääsee kokemaan silloin molemmat roolit. Pienemmällä osallistujamäärällä voidaan hoitaa yksitellen. Etukäteen ei kuitenkaan tarvitse osata mitään eli voit tulla myös vain kokemaan, miltä hoito tuntuu. Tervetuloa myös, vaikka Reiki olisikin jo entuudestaan tuttua! Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan alla ilmoitetussa aikahaarukassa.

Pidän seuraavat reiki-illat kotonani Espoon Kivenlahdessa:

ti 21.5.2019 klo 18-21

ti 18.6.2019 klo 18-21

Kerrostalon ulko-ovella on ovikoodi. Tarjoilu toimii nyyttikestiperiaatteella. Tuo jotakin sellaista, mitä voisit kuvitella syöväsi itse ja mistä uskoisit muidenkin pitävän noiden kolmen tunnin aikana. Tarjolla on talon puolesta ainakin teetä ja vettä.

Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse lumikallio@gmail.com, jotta saat ovikoodin ja pääset alaovesta sisään. Ovikoodi ei toimi illalla klo 20 jälkeen, joten on toivottavaa saapua ennen sitä. Jos illasta on joitakin kysymyksiä etukäteen, vastaan niihin mielelläni.

Kiitos aikaisemmissa reiki-illoissa käyneille uusille tuttavuuksille ja ennestään tutuille ihmisille! Jokainen ilta on ollut ilo järjestää ja kokea yhdessä kanssanne.

Lämpimästi tervetuloa!

– Katrina