Yhteystiedot 2019-11-22T02:53:45+00:00

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä Espoon hoitoon, kursseille tai reiki-iltaan halutessasi sähköpostitse osoitteeseeni lumikallio@gmail.com tai tekstiviestillä numerooni 045-3207733 / Katrina. Olen puhelimitse reaaliajassa heikosti tavoitettavissa, minkä vuoksi sähköposti tai tekstiviesti on soittamista varmempi tapa tavoittaa. Pyrin vastaamaan viesteihin vuorokauden kuluessa.

Voit tulla minulle hoitoon myös viihtyisään Elonaskel-nimiseen hyvän olon keskukseen Helsingissä osoitteessa Malminkaari 5 (1. krs ja pääovista sisään; sijainti 300 m päässä Malmin asemasta ja lähellä mahdollisuus maksuttomaan 2h pysäköintiin). Olen tavattavissa siellä maanantaisin ja torstaisin klo 17-22. Ajanvaraus Helsinkiin tapahtuu Elonaskeleen nettiajanvarauksen kautta ja voit tehdä sen itsekin. Kopioi seuraava osoite hakukoneen osoitekenttään, ja pääset suoraan henkilökohtaiseen ajanvaraukseeni tarkastelemaan tarjolla olevia vapaita aikoja ja varaamaan niistä itsellesi sopivimmat:

https://slotti.fi/booking/elonaskel/#?resource=23

Reiki-kurssit ja illat sekä hoitoja sopimuksen mukaan pidetään tuttuun tapaan Espoon Kivenlahden kodissani osoitteessa Merivalkama 8 D 49 (3. krs). Auton voi jättää arkena maksutta Merivalkama-kadun päässä olevalle pysäköintipaikalle kahdeksi tunniksi. Päiväaikaan myös kadun viereen sen mukaan kuin tilaa on. Bussillakin pääsee aivan lähelle.

Huom! Merivalkama 8 D-rapun sisäänkäynti on Merivirta- ja Merivalkama-katujen välissä sijaitsevan Merenkäynti-kujan puolella, ei siis Merivalkama-kadun varrella. Maamerkkinä voi pitää saman rapun alakerrassa olevia kirjanpitotoimistoa (Ammattikirjanpito Aktiva) ja valokuvausliikettä (Black & White). D-rapun ovi on niistä katsottuna oikealla. Kerrostalon alaovella on ovikoodi.

Sydämellisesti tervetuloa ja hoitaviin tapaamisiin!

Katrina Lumikallio
Reiki Master, Access Bars -hoitaja, Theta Healing Practitioner