Yhteystiedot 2020-02-26T21:06:45+00:00

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: lumikallio@gmail.com

Sähköpostitse hoituvat kurssi-ilmoittautumiset ja tiedustelut, reiki-iltoihin ilmoittautumiset (jotta saat ovikoodin ja osaan varautua hieman kävijämäärään) ja Espoon hoitojen varaukset

Puhelin: 045 3207733 / Katrina Lumikallio

Reagoin varmemmin kirjallisiin yhteydenottoihin (tekstiviestiin, sähköpostiin, Facebookin Messengeriin) kuin puhelinsoittoon. Tilanne on usein huono puhelimeen vastaamiselle ja se onkin suurimman osan päivästäni äänettömänä. Viesteihin vastaamiseni aikaviive on pienehkö. Reagoin vuorokauden sisällä.

Osoite: Merivalkama 8 D (3. krs). Kerrostalon alaovella on ovikoodi.

Auton voit jättää arkena maksutta Merivalkama-kadun päässä olevalle markettien pysäköintipaikalle kahdeksi tunniksi. Päiväaikaan myös kadun viereen sen mukaan kuin tilaa on. Busseilla 146, 146A, 147 ja 165  pääset Matinkylän suunnasta saapuessasi myös aivan lähelle.

❤ Hoitaviin tapaamisiin! 

Katrina Lumikallio

Yhdistysasiaa: Energiahoitajien tuki ry

Syksyllä 2019 perustettiin uusi energiahoitajia yhdistävä ja energiahoitoalan asemaa maassamme parantamaan pyrkivä yhdistys, Energiahoitajien tuki ry. Kuulun sen perustajajäseniin ja nykyiseen hallitukseen. Olemme yhdistyksenä myös jäsen Luontaishoitoalan Foorumi ry:ssä, joka perustettiin kesällä 2019.

Jos olet energiahoitaja, tervetuloa mukaan Energiahoitajien tuki ry:hyn! Jäsenyyttä voit hakea yhteisen sähköpostimme kautta osoitteesta energiahoitajientukiry@gmail.com. Vuoden 2020 jäsenmaksu on hoitajajäseniltä 11,11 €. Myös kannattajajäsenet ovat tervetulleita. Jäsenmaksu on kannattajajäsenille 22,22 €.

Tämä uusi yhdistys tiedottaa tässä vaiheessa vain oman Facebook-profiilinsa kautta (Energiahoitajien tuki ry). Tervetuloa tutustumaan siihen sinne. Yhdistyksen hallitus järjestää ajoittain hoitopäiviä, jolloin voit tulla energiahoitoon maksaen siitä sen verran kuin haluat.

Järjestämme jatkossa myös tapahtumia. Suunnitteilla on tulevana kesänä kesätapahtuma keskemmällä Suomea, ja vuoden 2020 lokakuussa energiahoitoalan omat messut Vantaalla.