Yhteystiedot 2019-09-08T21:11:00+00:00

YHTEYSTIEDOT

Voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseeni lumikallio@gmail.com tai puhelimitse numeroon 045-3207733 / Katrina. Saatan olla kuitenkin sopimattomassa tilanteessa vastaamaan puhelimeen, minkä vuoksi sähköposti tai tekstiviesti on soittamista varmempi tapa tavoittaa minut noin vuorokauden kuluessa.

Voit tulla minulle hoitoon kauniiseen ja viihtyisään Elonaskel-nimiseen hyvän olon keskukseen Helsingissä osoitteessa Malminkaari 5 (1. krs ja pääovista sisään; sijainti 300 m päässä Malmin asemasta ja lähellä mahdollisuus maksuttomaan 2h pysäköintiin). Olen tavattavissa siellä maanantaisin ja torstaisin klo 17-22. Ajanvaraus Helsinkiin tapahtuu Elonaskeleen nettiajanvarauksen kautta ja voit tehdä sen itsekin. Kopioi seuraava osoite hakukoneen osoitekenttään, ja pääset suoraan henkilökohtaiseen ajanvaraukseeni tarkastelemaan tarjolla olevia vapaita aikoja ja varaamaan niistä itsellesi sopivimmat:

https://slotti.fi/booking/elonaskel/#?resource=23

Reiki-kurssit ja illat (sekä hoitojakin sopimuksen mukaan) pidetään tuttuun tapaan Espoon Kivenlahden kodissani osoitteessa Merivalkama 8 D 49 (3. krs). Auton voi jättää arkena maksutta Merivalkama-kadun päässä olevalle pysäköintipaikalle kahdeksi tunniksi. Päiväaikaan myös kadun viereen sen mukaan kuin tilaa on. Bussillakin pääsee aivan lähelle. Kurssit ja hoitoajat Espooseen varataan suoraan minulta sähköpostitse osoitteesta lumikallio@gmail.com. Myös ilmoittautumiset Reiki-iltoihin samaan osoitteeseen.

Huom! Merivalkama 8 D-rapun sisäänkäynti on Merivirta- ja Merivalkama-katujen välissä sijaitsevan Merenkäynti-kävelytien puolella, ei siis Merivalkama-kadun varrella. Maamerkkinä voi pitää saman rapun alakerrassa olevia kirjanpitotoimistoa (Ammattikirjanpito Aktiva) ja valokuvausliikettä (Black & White). D-rapun ovi on niistä katsottuna oikealla. Kerrostalon alaovella on ovikoodi.

Sydämellisesti tervetuloa ja hoitaviin tapaamisiin!

Katrina Lumikallio
Reiki Master, Theta Healing Practitioner